Porties : 4
Voorbereiding : 15 min
Baktijd : 10 - 15 min

1 takje verse rozemarijn
4 geitenkaasjes (crottins de Chavignol)
8 dunne plakjes gerookt spek
2 el olijfolie
zout, peper

1 Ris de blaadjes van het takje rozemarijn en hak ze fijn. Kruid de geitenkaasjes met zout en peper en omwikkel ze met 2 plakjes spek in kruisvorm.
2 Bak de kaasjes aan op de barbecuegrill en bak ze 5 - 7 minuten aan weerszijden op een zacht vuurtje.
3 Haal de geitenkaasjes van het vuur wanneer ze zacht worden en het spek mooi gegrild is. Verdeel ze over de borden. Besprenkel met een vleugje olijfolie en bestrooi met de fijngehakte rozemarijn.
4 Dien de gegrilde geitenkaasjes met gerookt spek goed warm op, met een groene salade.